Gravid

Gravidfotografering

Gravid - vackert och känslosamt...

 

Finns det något vackrare än gravida kvinnor?!

 

Att vara gravid och vänta barn är en speciell och fantastisk upplevelse.

 

 

 

Genom att dokumentera gravidmagen hjälper jag dig att bevara och minnas det vackra i graviditeten.

 

En gravidfotografering görs ofta runt v 30 - 35. Detta varierar givetvis inviduellt beroende på hur man mår. Hur stor magen har hunnit bli och hur sent man börjar få vätska i kroppen.

 

 

Jag rekommenderar att vi fotograferar både utomhus och inomhus oavsett årstid. Det blir så oerhört mycket finare ljus i bilderna och variationen på bilder blir så mycket större. 

 

 

 

I den mån jag kan brukar jag förlägga mina fotograferingar till timmen innan solnedgång, då är det ett vackert ljus innan solen går ner. ( Det magiska ljuset) Det kan bli lite småkyligt... men det är absolut värt det. :) För ljuset och färgerna i fotografierna blir otroligt vackert.

 

 

Innan fotograferingen stämmer vi av lite. Jag diskuterar gärna med val av kläder till fototillfället. Kläder och färgval  har stor betydelse för bilden. Att det ska bli det där lilla extra som gör att det blir så bra. Jag har även fina gravidklänningar som du kan låna till din fotografering om du vill det.

 

 

 

Undvik att ha åtsittande kläder som lämnar märken på kroppen under dagen då fotograferingen är eftersom det kan synas på fotografierna. Ta gärna med dig både ljusa och mörka underkläder så att man har och välja på beroende på vilka bilder och klännningar man önskar att låna.

Tänk på att dina händer kommer vara en hel del i bilderna, det blir känslomässigt vackert och fint om du håller händerna på magen då jag fotograferar.

 

 

 

Jag har mestadels ljusa klänningar att låna ut till fotograferingar. Då rekommenderar jag ljusa underkläder till fotograferingen, svarta underkläder syns ofta igenom klänningarna och blir mindre bra. Det går även bra med hudfärgade toner på underkläderna. Vill man ha med sig egen rekvisita så får man jättegärna använda det.

 

 

Alla bilder som jag väljer ut redigeras innan jag visar dom i ett online-galleri på min hemsida.

Gravid - Priser

Paket med digitala bilder

 

 

 

I samtliga paket med digitala bilder levereras bilderna redigerade, både högupplösta i maximal kvalitet som du kan göra förstoringar av samt som webbanpassade bilder, fria att använda på tex sociala medier. Vill du köpa till extra bilder eller prints så går det givetvis jättebra! Platsen väljer du själv, antingen i studio eller utomhus.

 

 

 

STANDARD PAKETET - 1200kr

 

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 4 st digitala bilder.

 

 DELUX PAKETET - 2400kr

 

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 10st digitala bilder.

 

 

ULTIMATA PAKETET - 4200kr

 

 

I priset ingår fotografering i studio eller utomhus samt 20st  fantastiska bilder digitalt

 

 

 

 

I digitala paketen ingår arbetstid för fotograferingen och digitalt efterarbete inkluderat. Vill du köpa till prints (förstoringar) i olika storlekar på professionellt fotopapper se prislista.

Vill du köpa enbart förstoringar eller enstaka bilder från fotograferingen så gäller följande priser : 

Grundavgift fotografering 695:-
  • Digitalbildfil högupplöst till framkallning 300kr/st 
  • Lilla - albumet svart , silverlogga med 8 bilder 395:-
  • Stora - albumet svart , silverlogga med 8 bilder 595:-
  • Dragspelsalbum svart , silverlogga med 4st bilder 250:-

Jag är intresserad av en gravidfotografering!